Over ons

The beauty bar bevindt zich in een authentiek pand in het Limburgse Oirsbeek, waar u in een ontspannen en rustige omgeving even kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven…
Advies op maat, probleem oplossend of voor pure ontspanning bij Beautysalon The Beauty Bar kan het allemaal.

Waarom kiest u voor Beautysalon the beauty bar als uw schoonheidsspecialist?

Wij streven naar de beste resultaten en volgens de modernste inzichten van Guinot en ANG cosmetics. Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren of lifting van het gezicht, onze unieke lijn van Guinot en ANG cosmetics biedt het u allemaal.
Wij werken met intensieve behandelingen van Guinot voor optimale huidverbeterende resultaten. Uw huid oogt jonger en wordt in algehele staat effectief verbeterd.

De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en vrijwel pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Een ‘natural make over’ op basis van uw wensen.

Tevens werken wij samen met Drs. Dennis Bartels.

Drs. Dennis Bartels is gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandelingen voor het herstel van (gezichts-)contouren en het verbeteren van de huidkwaliteit.
Vanaf 2005 is hij grondlegger van diverse non-invasieve behandelingen (niet snijdend) zoals:

  • Het introduceren van de Thermage behandeling (2005)
  • Het introduceren van Threadlifting met behulp van Aptos (2005)
  • Het introduceren van Radiesse als injectable (2005)
  • Het introduceren van PRP (platelet rich plasma)
  • Bodycontouring met behulp van UltraShape (2007)
  • Fractional Laser behandeling (2007)

Dennis Bartels is een expert op het gebied van eerder genoemde behandelingen,  met sinds 2004 ruim 43.000 succesvolle verrichtingen.

Drs. Dennis Bartels verzorgt op regelmatige basis trainingen en opleidingen in Nederland, maar ook in het buitenland zoals bijvoorbeeld in Turkije, Spanje, Finland en Monaco. In Nederland heeft hij tot op heden 14 artsen opgeleid.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends volgen wij jaarlijks de belangrijkste congressen op zijn vakgebied, allen in het buitenland.

BIG-registratie : 19049009001

Deze mooie samenwerking zorgt ervoor dat u als klant volledig wordt voorzien in uw wensen.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons!

Menu